3 min read

Het belang van professioneel website onderhoud

Als het gaat om website onderhoud, zijn beveiliging en het optimaliseren van de laadtijd van uw website van groot belang.
Het belang van professioneel website onderhoud

Als het gaat om website onderhoud, doen we er bij Gooise Media alles aan om de beveiliging en de laadtijd van uw website te optimaliseren. Bezoekers zijn ongeduldig, zo bljkt uit onderzoek en zullen uw website verlaten als deze te langzaam laadt. Een website die te langzaam laadt, scoort ook lager in de zoekresultaten van Google. Dit betekent dat uw website minder organisch verkeer zal ontvangen en dus minder leads of conversies zal genereren.

Naast laadtijd is beveiliging ook een zeer belangrijk aspect van website onderhoud. Websites kunnen kwetsbaar zijn voor hacks en malware, en het is van groot belang dat uw website veilig blijft voor uw bezoekers en klanten. Het is daarom essentieel om uw website regelmatig te controleren op beveiligingsrisico's en updates door te voeren om kwetsbaarheden te voorkomen. Dat doen wij voor u.

Professionele monitoring

Een website kan kwetsbaar zijn voor hackers en malware. Wij begrijpen dat het belangrijk is om deze zwakheden in plugins of thema’s zo snel mogelijk te dichten. Onze specialisten zorgen ervoor dat er geen onveilige code op je website draait en dat jouw website veilig blijft voor bezoekers. Dit doen wij door het regelmatig doorvoeren van updates en het installeren van beveiligingsplugins. Daarnaast monitoren wij jouw website 24/7, zodat we eventuele bedreigingen direct kunnen signaleren en oplossen.

Dagelijkse Backups

Naast het beveiligen van jouw website is het ook belangrijk om regelmatig backups te maken. Daarom maken wij dagelijks backups van alle websites die wij beheren. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunnen we de website snel en eenvoudig herstellen. Zo ben jij ervan verzekerd dat jouw website altijd online en toegankelijk is voor jouw klanten.

Dagelijkse website Backups
Wij maken dagelijks backups van uw website

SSL certificaten

Een ander belangrijk aspect van website onderhoud is het zorgen voor beveiliging van formulieren en de correcte verwerking van gegevens, vooral voor instellingen in bijvoorbeeld de zorg. Het is belangrijk om te zorgen dat de AVG-richtlijnen worden nageleefd en dat persoonlijke gegevens veilig en correct worden verwerkt.

Een SSL-certificaat is een beveiligingsprotocol dat wordt gebruikt om de overdracht van gegevens tussen een webserver en een browser te versleutelen. Het zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de website en de bezoeker en voorkomt dat gevoelige informatie, zoals persoonlijke gegevens en betalingsgegevens, onderschept kunnen worden door kwaadwillende partijen.

Bij Gooise Media installeren we standaard een SSL-certificaat op alle websites die we hosten en onderhouden. Dit betekent dat de verbinding tussen de website en de bezoeker altijd veilig is en dat er geen risico is op gegevensdiefstal. We zorgen ervoor dat het SSL-certificaat up-to-date blijft en indien nodig vernieuwd wordt. Zo kunnen onze klanten met een gerust hart hun website en gegevens laten beheren en kunnen bezoekers en klanten veilig surfen, winkelen en formulieren invullen op uw website.

Gooise Media ontzorgt u volledig

Gooise Media ontzorgt u volledig

Als experts in website onderhoud, kunnen wij van Gooise Media al deze taken voor u uitvoeren. Wij zorgen dat uw website regelmatig wordt gecontroleerd op beveiligingsrisico's en dat updates worden doorgevoerd om kwetsbaarheden te voorkomen. We optimaliseren uw website voor een betere gebruikerservaring en hogere conversieratio's. En we bieden 24/7 monitoring en ondersteuning voor uw (WordPress) website.

Neem gerust contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het onderhouden en beveiligen van uw website, en het optimaliseren van uw website voor een betere gebruikerservaring en hogere conversieratio's.