3 min read

Pinstoring.com

Loop nooit meer betalingen mis met pinstoring.com
loop nooit meer betalingen mis bij een pinstoring

De oplossing bij Pinstoringen

Een pinstoring is natuurlijk heel vervelend. Uw klanten kunnen niet meer betalen. Uw winkel, restaurant of evenement ligt stil en dat kost geld. Gelukkig is er de betaaloplossing van Pinstoring.com. Zelfs tijdens een pinstoring kunnen uw klanten gewoon betalen door een QR-code te scannen. Zo kunt u gewoon doorgaan met afrekenen, zelfs tijdens een pinstoring. Pinstoring.com is 100 procent veilig, voordelig en werkt onder bijna alle omstandigheden. Bescherm uw bedrijf en inkomsten. Ga vandaag nog van start. Vraag vrijblijvend een informatiegesprek of demo aan!

Pinstoring.com
Pinstoring? Geen probleem!

Op een pinstoring zit niemand te wachten. Gelukkig gebeurt het niet vaak, maar als het gebeurt is het voor zowel de winkel als de klanten erg vervelend. En het kost u omzet! Ook in 2024 was er een landelijke pinstoring. Bij vele winkels als bijv. Etos, IKEA, Gall & Gall en Albert Heijn was het niet mogelijk om te pinnen. Dit zorgde voor veel onrust en misgelopen transacties.

Pinstoring.com als perfecte backup bij storingen

Een pinstoring komt altijd onverwacht en kan niet altijd direct worden verholpen. Het is dus verstandig om hier als winkel of restaurant op voorbereid te zijn. Een back-up systeem als Pinstoring.com is eigenlijk onmisbaar. Er zijn geen extra transactiekosten! Voor een klein vast bedrag per maand kun je als verkoper Pinstoring.com gebruiken. Pinstoring.com staat los van een kassasysteem. Dus of het nu om een landleijke pinstoring of een storing in het kassasysteem gaat, je kunt altijd betalingen ontvangen met Pinstoring.com

💡
Of het nu om een pinstoring of een storing in het kassasysteem gaat, je kunt (bijna) altijd betalingen ontvangen met Pinstoring.com. De betalingen worden gedaan met een QR-code. Deze QR-code staat op bijv. drukwerk, een kassabon of een afbeelding. Deze toon je aan de klant. De klant betaalt met zijn eigen bankapp.

Hoe komt het geld op mijn rekening?

De QR code is altijd rechtstreeks gekoppeld aan de bankrekening van de verkoper. Dus alle gelden die je ontvangt met Pinstoring.com komen allemaal rechtstreeks en veilig op je eigen rekening terecht. Dit kun je in real-time volgen via je bank-app.

Voordelig, simpel en snel

Pinstoring.com is voordelig, simpel en snel. Voor slechts een klein bedrag per maand zorg je als bedrijf voor de zekerheid dat je in geval van een pinstoring of stroomstoring betalingen kunt blijven ontvangen.

100% veilig en geen extra kosten per transactie

Alle transacties verlopen rechtstreeks van de rekening van de klant naar de verkoper. Geen tussenpersonen en geen extra kosten per transactie.
(Uw bank kan kosten in rekening brengen voor transacties, maar dat staat los van pinstoring.com)

pinstoring.com

De voordelen van Pinstoring.com op een rijtje

 • Ontvang betalingen tijdens pinstoringen, stroomstoringen of internetonderbrekingen
 • Geen dure pinterminals of kassasystemen nodig
 • Geen kosten per transactie (tenzij uw bank dat berekent)
 • Betaalbaar abonnement zonder verborgen kosten
 • Eenvoudig te gebruiken voor beide partijen via de eigen bank-app
 • Maximale veiligheid door directe betalingen zonder tussenpersonen
 • Geen creditcardkosten of transactievergoedingen aan derden
 • Eén herbruikbare QR-code voor al uw betalingen zonder gedoe
 • Onbeperkt aantal betalingen tegelijkertijd mogelijk
 • Professioneel drukwerk met QR-code verkrijgbaar
 • Flexibel in te zetten door medewerkers via uitgeprinte QR-codes
 • Volledige compliance met wet- en regelgeving
 • Geen derdengelden rekening nodig dankzij slimme technologie
 • Blijf probleemloos inkomsten genereren bij calamiteiten

Innovatieve, toekomstbestendige betaaloplossing

Loop nooit meer betalingen mis bij een pinstoring!