2 min read

Wat zijn interne links in SEO?

Interne links op je website zijn verwijzingen naar andere secties of pagina's binnen uw eigen website.
Wat zijn interne links in SEO?

Interne links op je website zijn verwijzingen naar andere secties of pagina's binnen uw eigen website. Deze links faciliteren niet alleen de navigatie voor gebruikers, maar stellen tevens zoekmachines als Google in staat om de waarde en inhoud van uw website nauwkeuriger in te schatten, wat zal leiden tot hogere posities in de zoekresultaten. Oftewel, zo kom je hoger in Google!

Het is daarom van cruciaal belang om een goed doordachte, hiërarchische structuur te ontwikkelen voor interne linkbuilding, om inzichtelijk te maken welke pagina's onderling met elkaar verbonden zijn. Op deze manier kunnen zowel zoekmachines als websitebezoekers eenvoudig door uw website navigeren.

Klik hier om meer te weten te komen over het belang van interne links.

Wat is SEO (zoekmachine optimalisatie)? Uitleg en prijzen
Wij zijn experts op het gebied van SEO en copywriting en begrijpen hoe belangrijk het is om hoog in de zoekresultaten van Google te ranken. Daarom hebben wij voor u een uitgebreide gids samengesteld over de werking van SEO en hoe u het beste kunt scoren op Google. Wat is

Geef je website een boost!!

Je website binnen 2 weken organisch hoger in Google! Gegarandeerd.

Klik hier voor een vrijblijvend gesprek met onze webdesign- en SEO-professionals en laat jouw bedrijf opvallen schitteren in de digitale wereld en de Google rankings!

Maak een afspraak