2 min read

Gooise Media helpt Pet Travel Service de wereld te verkennen

Pet Travel Service scoort hoog in Google dankzij Gooise Media


Hoe Gooise Media Pet Travel Service hoger in Google kreeg

Pet Travel Service is een gerenommeerd diervervoersbedrijf dat gespecialiseerd is in het veilig en comfortabel transporteren van huisdieren over de hele wereld. Met hun jarenlange ervaring en expertise streven ze ernaar om de reis van uw huisdier zo stressvrij mogelijk te laten verlopen.

De uitdaging:
Pet Travel Service heeft een meertalige website (https://www.pettravelservice.nl/) in het Nederlands en Engels, maar worstelde met hun online zichtbaarheid in Google. Dit resulteerde in minder websiteverkeer, leads en conversies.

De oplossing:
Gooise Media, als full-service webdesignbureau gespecialiseerd in SEO, werd ingeschakeld om de online vindbaarheid van Pet Travel Service te vergroten. We voerden een uitgebreide SEO-analyse uit en implementeerden een gevarieerde strategie, gericht op:

Technische SEO:

 • Optimalisatie van de websitestructuur en laadtijden
 • Implementatie van gestructureerde data
 • Correctie van technische fouten

On-page SEO:

 • Keywordonderzoek en -optimalisatie van de content
 • Meta-tags optimalisatie
 • Interne linkbuilding

Off-page SEO:

 • Linkbuilding via relevante websites
 • Social media marketing

De resultaten:
Door de gecombineerde inspanningen van Gooise Media en Pet Travel Service, zijn de volgende significante resultaten behaald:

 • Verhoogde organische traffic: De website van Pet Travel Service heeft een aanzienlijke toename in organische traffic vanuit Google ervaren.
 • Betere vindbaarheid: De website scoort nu hoger in Google voor relevante keywords, wat resulteert in meer zichtbaarheid voor potentiële klanten.
 • Gestegen conversieratio: De website converteert nu meer websitebezoekers in klanten, wat leidt tot meer omzet voor Pet Travel Service.

Meertalige SEO:
Een belangrijk aspect van de succesvolle SEO-strategie was de focus op meertalige optimalisatie. Door de content te optimaliseren voor zowel Nederlandse als Engelse keywords, kon Pet Travel Service hun online bereik aanzienlijk vergroten en een breder publiek aanspreken.

Conclusie:
De samenwerking tussen Gooise Media en Pet Travel Service is een perfect voorbeeld van hoe SEO een krachtige tool kan zijn om de online zichtbaarheid, traffic en conversies van een bedrijf te vergroten. Door een gefocuste en meertalige SEO-strategie te implementeren, heeft Pet Travel Service hun online succes gemaximaliseerd en hun positie in de internationale markt verstevigd.

Benieuwd hoe Gooise Media uw bedrijf kan helpen met SEO? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Geef je website een boost!!

Je website binnen 2 weken organisch hoger in Google! Gegarandeerd.

Klik hier voor een vrijblijvend gesprek met onze webdesign- en SEO-professionals en laat jouw bedrijf opvallen schitteren in de digitale wereld en de Google rankings!

Maak een afspraak